Peste 7.000 de articole vestimentare, produse cosmetice, încălţăminte şi marochinărie, fără documente legale, au fost ridicate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în urma unui control în trafic. Valoarea totală a produselor se ridică la aproximativ 750.000 de euro.

În noaptea de 20 spre 21 noiembrie a.c., poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice, ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, sprijiniţi de colegii lor de la rutieră, au oprit pentru control, pe raza localităţii Şag, un autotren încărcat cu diferite produse.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că pentru o parte din produsele transportate (peste 7.000 de articole vestimentare, produse cosmetice, încălţăminte şi marochinărie), nu există documente care să ateste provenienţa acestora.

Bunurile, în valoare totală de aproximativ  750.000 de euro, au fost ridicate şi indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here