La data de 05.12.2015, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa – Năsăud  au organizat prinderea în flagrant pe raza oraşului  Bistriţa a inculpaţilor RĂZOARE VASILE RAREŞ şi OACHEŞ MIRCEA LUCIAN fiind identificată şi confiscată cantitatea de aproximativ 1 kilogram de cannabis.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate la domiciliul inculpatului RĂZOARE VASILE RAREŞ a fost ridicată cantitatea de aproximativ 1 kilogram de cannabis,  iar de la domiciliul inculpatului BOROŞ ZOLTAN MIHAI a fost ridicată cantitatea de 51, 56 grame de cannabis ( deţinută pentru consum propriu ).

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză a rezultat că inculpaţii au  procurat droguri de risc și de mare risc din Spania, pe care ulterior le-au  comercializat pe raza municipiului Bistriţa.

La data de 06.12.2015 procurorii  DIICOT – Biroul Teritorial Bistriţa – Năsăud au dispus reţinerea inculpaţilor RĂZOARE VASILE RAREŞ, OACHEŞ MIRCEA LUCIAN şi  BOROŞ ZOLTAN MIHAI  pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc şi mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Suportul de specialitate  a fost asigurat de către  Direcţia Operaţiuni Speciale.

La activităţi au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și jandarmi.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here